Spojka se konečně dočká, oprava potrvá několik dní

10.09.2015 13:43

„Od 14. září 2015 bude uzavřena komunikace mezi místní částí Lichoceves a Noutonice (spojka) z důvodu oprav asfaltových povrchů. Předpokládaná délka uzavírky je 3-4 dny,“ uvedlo vedení obce na webu.

Určitě je to dobrá zpráva, protože občané upozorňují na katastrofální stav silnice už několik let. Je zbytečné opakovat, že se do silnic pod vedením současného starosty v posledních letech tak málo investovalo, že se vlastně nemůže divit, v jakém stavu silnice jsou.

Myslím si, že občané by měli vedení obce dát jasně najevo, že takto napříště NE! Starost o silnice je totiž běžnou každoroční starostí obce. Vděk občanů určitě není a nebude na místě!

 

OBČANÉ POZOR!

DOPORUČUJI VŠEM VĚNOVAT POZORNOST POSLEDNÍ ÚPRAVĚ ROZPOČTU (poslední řádek - Rozpočtové opatření č. 2015/5), KDE ZASTUPITELÉ CHTĚJÍ DO KONCE ROKU UTRATIT JEŠTĚ VÍC JAK JEDEN MILIÓN KORUN!!! DŮVOD: SPOLUFINANCOVÁNÍ PROJEKTU Z EU. POKUD SE JEDNÁ O ZATEPLOVÁNÍ JIŽ ZATEPLENÉHO OBECNÍHO ÚŘADU, PAK TO VYSVĚTLUJE, PROČ O ROZPOČTOVÉM OPATŘENÍ ANI O VÝSLEDKU POSLEDNÍHO ZASEDÁNÍ NEJSOU OBČANÉ INFORMOVÁNI.