Ohňostroj v BUS zastávce je odrazem chování vedení obce, ne chuligánství

11.01.2016 14:56

Starosta musí být dobrým člověk také proto, aby byl i dobrým vzorem pro své občany. Není to od oslav Nového roku dlouho, co se na úřední desce objevila nehorázná zpráva o vypsání odměny, cituji:

„Starostka obce vypsala odměnu 2.000,- Kč za zprávu, kteří inteligenti udělali silvestrovský ohňostroj v autobusové zastávce v Lichocevsi. Ohňostrůjce/ci se mohou přihlásit sami, peněžitou odměnu nedostanou, ale škodu si mohou odpracovat při opravě zastávky.“

Osobně proti těmto praktikám úřadu protestuji. To se také brzo můžeme dočkat odměny za to, kdo dá úřadu informaci, která povede k dopadení člověka, který upustil na zem nějaký odpadek…a nakonec si obec bude platit za informace, aby věděla, kdo s její politikou nesouhlasí.

Vážení zastupitelé, než něco zas podobného vypustíte do světa, tak se prosím sami nad sebou zamyslete a poctivě si odpovězte, jestli se chováte tak, že si s čistým svědomím můžete říci, že jste i pro občany morálním vzorem. A přinejmenším slova jako „inteligenti“ určitě na oficiální místa nepatří. Ale třeba to jsou ve vaší řeči stejní „inteligenti“, kteří zateplují již zateplený obecný úřad.

Třeba to byla i určitá forma protestu…kdo ví…

 

PS: v každém případě se informace dá napsat lidsky, s nadhledem a udržet si morální kredit “Vážení spoluobčané, obecní úřad uvítá jakékoliv informace vedoucí k objasní poškození autobusové zastávky v obci Lichoceves v rámci oslav Nového roku…………Znovu vám všem přejeme do nového roku….” Opravdu tak těžké?

 

PS2: dnes je 11. ledna, tedy 15 dnů po veřejném zasedání, zas a znovu není na webu nic zveřejněno......, prostě stále stejný naschvál....